جلسه توجیهی دانش‌پژوهان جدیدالورود مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی برگزار شد

Slide1 - Copy

جلسه توجیهی دانش‌پژوهان جدیدالورود مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی در روز یکشنبه مورخ 22/7/97 برگزار شد.

در این جلسه سرکار خانم معصومه وثاقتی جمیل مسئول امور آموزشی پژوهشی این مرکز ضمن عرض خوشامدگویی به طلاب پذیرفته شده بر کوشش و تلاش بیشتر در امر تحصیل و تحقیق بالاخص در مقطع سطح سه تأکید نمودند.

ایشان با ذکر نکات مهم آموزشی ـ تربیتی طلاب را به رعایت قوانین آموزشی و انضباطی فرا خوانده و عنوان نمودند که طلاب با مراجعه به سایت ‍int.jz.ac.ir و کانال اطلاع‌رسانی@intcenter در برنامه سروش و ایتا می‌توانند از اخبار اختصاصی، تقویم آموزشی، برنامه کلاسی، برنامه امتحانی و سرفصل دروس مطلع گردند.

در ادامه به لزوم حضور یک جلسه در دروس اخلاق و تکمیل پرونده پذیرشی اشاره و از طلاب درخواست گردید با انعکاس مشکلات آموزشی – تربیتی و ارائه پیشنهادات آموزش را در پیشبرد اهداف یاری نمایند.

در پایان دفترچه ای حاوی چکیده قوانین آموزشی - تربیتی به همراه هدیه تهیه شده از سوی معاونت آموزش به طلاب اعطا شد.

لینک دانلود دفترچه چکیده قوانین و ضوابط آموزشی - تربیتی