دیدار مدیرکل و رؤسای ادارات دفتر بین‌الملل با مدیر مدرسه مشکات

در پی انتصاب سرکار خانم شاکر اردکانی به مدیریت مدرسه مشکات، حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار، مدیرکل دفتر بین‌الملل،  به همراه حجت‌الاسلام‌والمسلمین مقصود، رئیس اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل، جناب آقای مطهری، رئیس اداره ارتباطات و همکاری‌های بین‌الملل و سرکار خانم رضوانی، رئیس اداره ارزیابی و پیگیری امور طلاب غیرایرانی، روز چهارشنبه 19 مهر 1402 برای عرض خیر مقدم از مدرسه مشکات بازدید کردند.

در این جلسه که با حضور سرکار خانم غیوربابایی مدیر تحصیلات عمومی برگزار شد، مدیرکل دفتر بین‌الملل به معرفی دفتر بین‌الملل و ادارات تابع پرداخت. وی با اشاره به لزوم شناسایی راهبردها و راهکارهای تعامل بین این دو مجموعه برای رفع دغدغه‌های آموزشی، رفاهی و اداری طلاب غیرایرانی، بر تکریم و عزت‌بخشی دانش‌پزوهان و اهتمام به همکاری و زمینه‌سازی برای تحول هدفمند در روش‌ها، برنامه و متون آموزشی تأکید کرد.

مدیرکل دفتر بین‌الملل در پایان بازدید با اشاره به ثمرات علمی، فرهنگی و تربیتی طلاب بین‌الملل و رشد و پویایی آنان در این مدرسه، برای مدیر جدید مدرسه مشکات و همکاران ایشان آرزوی توفیق روزافزون کرد.