بازدید مدیرکل دفتر بین‌الملل از سرای حضرت خدیجه (سلام الله علیها)

بازدید از سرای حضرت خدیجه

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار با هدف آشنایی با ظرفیت‌های فیزیکی و نیز امکان تعاملات طلاب خوابگاهی با مهمانان بین‌الملل از سرای حضرت خدیجه (سلام الله علیها) بازدید کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحامد بنکدار مدیرکل دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا (سلام الله علیها) و سرکار خانم رضوانی از کارشناسان این اداره کل از سرای حضرت خدیجه (سلام الله علیها) بازدید کردند.

این بازدید در راستای اهداف برون سازمانی مجموعه جامعه الزهرا (سلام الله علیها) و تحقق و اجرای برنامه‌های معارفی و کوتاه‌مدت مخاطبان بین‌الملل و با هدف آشنایی با ظرفیت‌های فیزیکی و نیز امکان تعاملات خوابگاهی با مهمانان بین‌الملل صورت گرفت.

پیش از این بازدید، برای بررسی ابعاد مختلف و تسهیل پذیرش مهمان از ملیت‌های گوناگون، جلسه‌ای با حضور خانم‌ها ارمکان، میرزاده، حسینی، الیاسی و رضوانی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار برگزار شد.