برگزاری جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با موضوع شناخت افغانستان

IMG_20230507_095617_924

ششمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با حضور جناب آقای میرصانع برگزار شد.

ششمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با هدف آشنایی بیشتر اساتید راهبر با آداب و رسوم، فرهنگ و روحیات طلاب غیرایرانی، ارتقای تعاملات و تأثیرگذاری بیشتر برنامه‌های علمی و تربیتی با حضور جناب آقای سیدرضا میرصانع رئیس اداره آسیا و اقیانوسیه جامعه المصطفی (ص) برگزار شد.

در این جلسه، جناب آقای میرصانع که سال‌ها در کشور افغانستان حضور و فعالیت علمی و فرهنگی داشته است، توضیحاتی درباره جغرافیا، تاریخ و اقوام این کشور ارائه کرد. ایشان هم‌چنین به معرفی آداب، رسوم و ویژگی‌های اخلاقی و اجتماعی مردم افغانستان پرداخت.

دوره آموزش ضمن خدمت ویژه اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل برگزار می‌شود.