بررسی 6 دانشگاه بزرگ انگلستان

نشست وضعیت شناسی مطالعات اسلامی و منطقه ای در دانشگاه های انگلستان

IMG_20230518_104733_281

رویکرد دانشگاه های انگلستان پیرامون مطالعات اسلامی و منطقه ای به چه نحوی می باشد؟

در راستای تقویت نگرش بین المللی  مدیران و تصمیم سازان و محققین جامعه الزهراء  نشست "وضعیت شناسی مطالعات اسلامی و منطقه ای در دانشگاه های انگلستان"برگزار شد.

این نشست به همت اداره ارتباطات و همکاریهای دفتر بین الملل  شکل گرفت و سرکار خانم دکتر معصومه اسماعیلی از دانش آموختگان فرهیخته و زباندان جامعه الزهراء ومدیر گروه شیعه شناسی دانشکده هدی ،یرامون مطالعات اسلامی و منطقه ای در دانشگاه های انگلستان صحبت کرد.

محور های اصلی این نشست مطالعات اسلامی و مطالعات منطقه ای و نوع مواجهه آکادمیک دانشگاه های انگلستان با اسلام بود.

و ایشان نحوه بررسی مطالعات اسلامی و منطق تقسیم بندی منطقه ای از نگاه اکادمیک و دانشگاهی در انگلستان را تبیین نمودند.

اسلام در شرق آسیا، اسلام در غرب آسیا، اسلام در خاورمیانه، اسلام در خاورمیانه سنتی و اسلام در خاورمیانه مدرن موضوعات و به عنوان سرشاخه های اصلی در مطالعات اسلامی و منطقه ای در دانشگاه های انگلستان عنوان شد.

در این نشست علاوه بر ترسیم رشته های تحصیلی در 6 دانشگاه اکسفورد، لندن، کمبریج، دورهام، بیرمنگام، منچستر در حوزه مطالعات اسلامی و منطقه ای  در خصوص رویکرد و نحوه جذب این دانشگاه ها  نیز تبیین صورت گرفت .

IMG_20230518_104722_783