بازدید فعالان قرآنی و فرهنگی سوریه از جامعه الزهراء (سلام الله علیها)

بازدید فعالان سوری از جامعه الزهراء

بازدید بانوان سوری ممتاز در دوره های موسسه حیات معنوی از جامعة الزهراء (سلام الله علیها)

روز چهارشنبه مورخ 1402/3/24 گروهی از بانوان سوریه که ممتاز دوره های موسسه حیات معنوی در قم بودند از جامعه الزهراء (سلام الله علیها) بازدید نمودند.

این گروه که اکثرا فعال قرآنی، حافظ قرآن و فعالین فرهنگی کشافه امام علی (علیه السلام) بودند از دانشجویان 20 تا 24 ساله در رشته های مهندسی و پزشکی تشکیل می شد.

معاونت فرهنگی جامعه الزهراء (سلام الله علیها) این دیدار را آغاز تعاملات و هم افزایی هرچه بیشتر این خواهران با حوزه و انجام فعالیت شبکه ای دانستند.

سرکار خانم شریفی از میهمانان سوری خواستند تا با کار زینبی در راستای جهاد تبیین تلاش کنند. چرا که زنان در عرصه جامعه نقشی بی بدیل دارند.

پس از دیدار با معاونت فرهنگی جامعه الزهراء، خواهران سوری مشتاقانه به بازدید از مکان ها و بخش های مختلف جامعه الزهراء (سلام الله علیها) پرداختند. عظمت و بزرگی این مجموعه، حیرت میهمانان را برانگیخت و جویای شرایط پذیرش و شرکت در دوره های کوتاه مدت در این مجموعه شدند که توضیحات لازم خدمتشان ارائه گردید.