دیدار مدیرکل دفتر بین الملل و معاونان ایشان با مدیر مرکز پاسخ به سوالات شرعی جامعه الزهراء (سلام الله علیها)

دیدار مدیرکل دفتر بین الملل با مدیر مرکز پاسخ به سوالات شرعی جامعه الزهراء (سلام الله علیها)

دیدار مدیرکل دفتر بین الملل با مدیر مرکز پاسخ به سوالات شرعی

مدیرکل دفتر بین الملل جناب حجه الاسلام و المسلمین آقای بنکدار و مدیران ادارات دفتر بین الملل در مرکز پاسخ به سوالات شرعی جامعهالزهراء (سلام الله علیها) حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی در این دیدار که با هماهنگی اداره ارزیابی و پیگیری امور طلاب غیر ایرانی انجام شد، مدیرکل دفتر بین الملل و مدیر مرکز پاسخگویی به سوالات، در زمینه همکاری و فعالیت های خود گفتگو نمودند.

در این دیدار زمینه فعالیت بخش های مختلف بررسی و بر ادامه همکاری ها تاکید شد.

لازم به ذکر است دغدغه مندی قابل تقدیر و هدفمند رییس محترم مرکز پاسخ به سوالات سرکار خانم حائری، نسبت به نیروی بین الملل و  فعالیت های بین المللی، ادارات را نسبت به همکاری و تعاملات هرچه بهتر  ترغیب نمود.