آشنایی با ویژگی‌های فرهنگی اروپا و آمریکای شمالی در دوره دانش‌افزایی اساتید راهبر بین‌الملل

محمدجواد زارعان - اساتید راهبر بین‌الملل

نهمین جلسه دوره دانش‌افزایی اساتید راهبر بین‌الملل با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان برگزار شد.

نهمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با هدف آشنایی بیشتر اساتید راهبر با آداب و رسوم، فرهنگ و روحیات طلاب منطقه اروپا و آمریکای شمالی برگزار شد.

در این جلسه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان، عضو هیئت امنای جامعه الزهرا (سلام‌الله‌علیها) و دارای دکتری فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه مک‌گیل کانادا، مباحثی در خصوص اهمیت نقش اساتید راهبر در رشد علمی و تربیتی طلاب مطرح کرد. ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به فضای فرهنگی منطقه اروپا و آمریکای شمالی، به نکاتی راهبردی در ارتباط با طلاب غیرایرانی و فعالیت فرهنگی در عرصه بین‌المللی پرداخت.

گفتنی است دوره آموزش ضمن خدمت ویژه اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا (سلام‌الله‌علیها) با همکاری اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل برگزار می‌شود.