اردوی یک روزه باغ دستجرد برای طلاب غیر ایرانی با همکاری دفتر بین الملل، خوابگاه و اداره قرآن و حدیث جامعة الزهراء (سلام الله علیها)

اردوی یک روزه باغ دستجرد برای طلاب غیر ایرانی

طلاب بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در آخرین روزهای دهه کرامت همزمان با پایان ترم درسی، جهت تجدید قوا و آمادگی برای امتحانات در اردوی تفریحی تربیتی باغ دستجرد شرکت کردند.

این اردو به منظور ایجاد همدلی و هم افزایی بین مسئولین بین الملل با طلاب غیر ایرانی و بستر سازی جهت آشنایی هرچه بیشتر طلاب غیر ایرانی با ادارات بین الملل به همراه مسابقات فرهنگی، ورزشی، اجرای پانتومیم و نشست تربیتی برپا گردید.

نماز جماعت به امامت حجت الاسلام و المسلمین آقای بنکدار (زید عزه) اقامه شد.

سپس آقای بنکدار به معرفی اداره بین الملل، اداره ارزیابی و پیگیری امور طلاب غیر ایرانی، اداره تعاملات و ارتباطات دفتر بین الملل، اداره مطالعات و برنامه ریزی طلاب غیر ایرانی، و نیز معرفی جناب آقای نهازی کارشناس امور اجرایی طلاب بین الملل و وظایف ایشان پرداختند.