برگزاری اردوی سیاحتی - تفریحی با حضور طلاب غیرایرانی خوابگاهی

با همکاری سرای حضرت خدیجه (س)، دفتر بین الملل و مؤسسه رسالت، اردوی سیاحتی - تفریحی برای طلاب غیرایرانی خوابگاهی در اردوگاه دستجرد برگزار شد.

به همت خیرین بن الملل  وبا هدف ارتقای فرهنگی تربیتی طلاب، با همکاری میان  سرای حضرت خدیجه (سلام الله علیها)  ، دفتر بین الملل و مؤسسه رسالت، اردوی سیاحتی - تفریحی را برای طلاب غیرایرانی خوابگاهی در اردوگاه دستجرد برگزارشد.

در این اردو که بامداد روز جمعه ششم آبان 1402 برگزار شد،مدیر سرای حضرت خدیجه (سلام الله علیها) ،مدیرکل دفتر بین‌الملل، و کارکنان سرای حضرت خدیجه ، اداره ارزیابی و پیگیری امور طلاب غیرایرانی، و مؤسسه رسالت برای سامان‌دهی به امور طلاب و دو نفر از اساتید راهبر برای راهبری اعتقادی و تربیتی، طلاب را همراهی کردند.

مراسم دعای ندبه در فضای اردوگاه با نوای حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار برگزار شد.

فعالیت‌های فرهنگی - تفریحی، اجرای مسابقات و بازی‌ها و تفرج در فضای باغ، از برنامه‌های دیگر این اردوی یک‌روزه بود.که توسط مسئولین فرهنگی سرای حضرت خدیجه برنامه ریزی واجرا شد.

نماز جماعت در دو نوبت ظهر و مغرب به امامت مدیرکل دفتر بین‌الملل اقامه شد و در پایان سفر نیز طلاب از سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار بهره بردند.