دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

نشست کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی با موضوع «آذربایجان»

نشست کشورشناسی آذربایجان

هفتمین نشست از سلسله نشست‌های کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی با موضوع «آذربایجان» برگزار می‌شود.

هفتمین نشست از سلسله نشست‌های کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی با موضوع «آذربایجان» از سوی دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا (سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد، نماینده پیشین رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در جمهوری آذربایجان و تولیت مسجد مقدس جمکران به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این برنامه روز چهارشنبه ۲۴ آبان ساعت ۱۰ تا ۱۱:۴۵ در سالن اجتماعات بانو طاهایی واقع در زیرزمین ساختمان شهید بهشتی (ره) برگزار می‌شود.

دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا (علیهاالسلام) با هدف شناسایی نیازهای علمی و فرهنگی کشورهای مختلف برای برنامه‌ریزی دقیق علمی و فرهنگی میتنی بر این نیازها، سلسله نشست‌های کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی را به صورت دوره‌ای برگزار می‌کند.