بازدید خواهران مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور

جمعی از خواهران مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور بازدید کردند

4c960df2-829d-4278-88a0-ac6562129c1c

روز پنج شنبه بیست و نهم آذرماه به مناسبت هفته پژوهش جمعی از خواهران مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بازدید کرده و با خدمات مختلف نرم افزاری و اطلاع رسانی این مرکز آشنا شدند.

در آغاز این بازدید طلاب با بخشی از افتخارات کسب شده این مرکز در سطح ملی و بین المللی آشنا شده و  در ادامه با حضور در سالن اجتماعات از توضیحات مدیر اداره ارتباطات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور بهره مند شدند.

حجت الاسلام سید احمد الحسینی با تأکید بر ضرورت پژوهش‌ متکی بر مستندات دستی و دیجیتالی، توضیحات کاملی در خصوص چرخه ورود اطلاعات و غنی‌سازی محتوای محصولات نور ارائه نمودند.

ایشان ضمن ارائه آماری از نرم افزارها به معرفی بخشی از پایگاه های پژوهشی این مرکز پرداخته و امکانات مختلف نرم افزارها و پایگاه ها را به اجمال بیان نمودند.