تمام مطالب

سرپرست اداره کل بین الملل با همکاران مراکز تخصصی دیدار و گفتگو داشت

دیدار سرپرست اداره کل بین الملل از مراکز تخصصی

بازدید دفتر بین الملل از مراکز تخصصی حجت الاسلام و المسلمین بنکدار بیان کردند: سعی ما بر این است که فارغ التحصیلان جامعه الزهرا (سلام الله علیها) بین المللی شوند یعنی برای حضور در مجامع بین المللی توانمند شوند، باید روش ها و اسلوب هابین المللی برایشان تبیین شود.

سرپرست اداره کل بین الملل با حضور در مدرسه مشکات با همکاران این مدرسه دیدار و گفتگو داشت

نشست سرپرست اداره کل بین الملل با همکاران مدرسه مشکات

بازدید دفتر بین الملل از مدرسه مشکات حجت الاسلام و المسلمین آقای بنکدار بیان کردند: آنچه تاثیرگذار است و هم آورده های دوره زبان فارسی را رشد میدهد، هم زمینه رشد و پویایی بعدی در مقاطع تخصصی را ایجاد میکند این مقطع است.

نشست هم اندیشی خادمان و موکب داران سه استان قم، مرکزی و لرستان

تجلیل از خادمان و موکب داران رویداد اربعین 1401

12012 نشست هم اندیشی خادمان و موکب داران استان های قم ، مرکزی و لرستان روز سه شنبه در بیت امام رحمت الله علیه در شهر خمین برگزار شد.

دیدار سرپرست و مدیر اداره ارتباطات و همکاری‌های دفتر بین‌الملل با معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه المصطفی

همکاری و هم‌افزایی دفتر بین‌المل جامعه الزهرا با معاونت بین‌الملل جامعه المصطفی

بنکدار و قنبری سرپرست دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا (س) از آمادگی این مؤسسه علمی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و برنامه‌های علمی آموزشی و فرهنگی در حوزه بین‌الملل خبر داد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فلاح‌نژاد خبر داد؛

رشد تعداد حوزه های علمیه و طلاب خواهر و برادر در افغانستان

فلاح‌نژاد نشست افغانستان 1 حجت‌الاسلام‌والمسلمین فلاح‌نژاد با اشاره به دینداری مردم افغانستان از رشد تعداد حوزه های علمیه و طلاب خواهر و برادر این کشور در پاسخ به نیازهای دینی مردم خبر داد.