دوره آموزشی طرح کلی اندیشه اسلامی

poster - Copy

دوره آموزشی طرح کلی اندیشه اسلامی ویژه طلاب و فارغ التحصیلان مرکز بین الملل برگزار می شود.

مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی در نظر دارد با همکاری اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی، دوره آموزشی طرح کلی اندیشه اسلامی را برگزار نماید.

این طرح با هدف مشارکت طلاب غیرایرانی در نهضت سواد رسانه به دو شیوه  آنلاین و آفلاین برگزار می شود که شروع کلاسهای آنلاین از 21 بهمن ماه می باشد.

مجموعا 5 جلسه آنلاین در روزهای پنج شنبه ساعت 11-9 صبح برنامه ریزی شده است که خانم حکمت نیا ـ مدیر اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی ـ مسئولیت برگزاری کلاس را بر عهده دارند.

در این جلسات مباحث ایمان، توحید، نبوت و امامت از منظر مقام معظم رهبری حفظه الله مطابق با کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» تدریس می شود.

ان شاءالله در پایان دوره از طلاب برتر تقدیر خواهد شد.

متقاضیان دوره آفلاین می توانند با بهره مندی از فایلهای صوتی در این طرح شرکت نمایند.

طلاب جهت ثبت نام می‌توانند تا بیستم بهمن ماه با ارسال پیام به آیدی @int2476 فرم ثبت نام را دریافت و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لینک ثبت نام

برای ثبت نام با گوشی همراه آدرس (https://forms.gle/X1fAd8ViPw7buke87) را کپی و در مرورگر موزیلا یا کروم باز نمایید.

شماره تلفن 32112476 از ساعت 12-8 هر روز آماده پاسخگویی به سوالات و راهنمایی طلاب گرامی می باشد.

poster

animation