به میزبانی جامعه الزهرا؛

یازدهمین جلسه کارگروه بررسی مسائل طلاب غیر ایرانی برگزار شد

کارگروه طلاب بین الملل

در یازدهمین جلسه کارگروه بررسی مسائل طلاب غیر ایرانی بر ارائه طرح های عملیاتی در زمینه رفع مشکلات و آسیب های موجود تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی، یازدهمین جلسه کارگروه بررسی مسائل طلاب غیر ایرانی به میزبانی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین سنگی مدیر کارگروه طلاب غیرایرانی با اشاره به ضرورت بررسی مسائل طلاب غیرایرانی و تلاش برای رفع آن، از اعضای این کارگروه بخاطر پیگیری مسائل مطرح شده در جلسه قدردانی کرد.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین وحدتی هماهنگی نهادهای حوزوی برای خدمت به طلاب غیرایرانی را امری مبارک دانست و خواستار ارائه طرح‌های عملیاتی در کارگروه‌ها شد.

در ادامه حجت الاسلام بنکدار، مدیرکل دفتر بین الملل جامعه الزهرا علیهاالسلام با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در جامعه الزهرا علیهاالسلام برای رفع مسائل و مشکلات طلاب بین الملل گفت: با توجه به تحصیل طلابی از حدود ۹۰ کشور در این موسسه علمی، توجه جامعه الزهرا علیهاالسلام به این بخش، به صورت ویژه پیگیری می شود.