آشنایی با هند و پاکستان در دوره دانش‌افزایی اساتید راهبر بخش بین‌الملل

میرصانع

هفتمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با موضوع آشنایی با کشورهای هند و پاکستان برگزار شد.

هفتمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با هدف آشنایی بیشتر اساتید راهبر با آداب و رسوم، فرهنگ و روحیات طلاب غیرایرانی، ارتقای تعاملات و تأثیرگذاری بیشتر برنامه‌های علمی و تربیتی با حضور جناب آقای سیدرضا میرصانع برگزار شد.

در این جلسه، جناب آقای میرصانع، رئیس اداره آسیا و اقیانوسیه جامعه المصطفی (ص)، توضیحاتی درباره جغرافیا، تاریخ و اقوام کشورهای هند و پاکستان ارائه کرد. ایشان هم‌چنین به معرفی آداب، رسوم و ویژگی‌های اخلاقی و اجتماعی مردم این منطقه پرداخت.

دوره آموزش ضمن خدمت ویژه اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل برگزار می‌شود.