برگزاری دومین نشست در رابطه با تفاهم نامه فی ما بین دانشگاه فاطمیه خوجه های پاکستان و جامعه الزهرا (سلام الله علیها) با حضور مدیرکل محترم دفتر بین الملل جامعه الزهرا (سلام الله علیها)

حضور دکتر نثار حسین عضو هیأت امنای دانشگاه فاطمیه خوجه های پاکستان در نشست با جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای بنکدار (زید عزه) مدیرکل محترم دفتر بین الملل جامعه الزهرا (سلام الله علیها)

بسمه تعالی

دومین نشست در رابطه با پیش نویس تفاهم نامه فی ما بین دانشگاه فاطمیه خوجه های پاکستان و جامعه الزهرا (سلام الله علیها) با حضور  دکتر نثار حسین عضو هیأت امنای دانشگاه فاطمیه خوجه های پاکستان و جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین بنکدار مدیرکل محترم دفتر بین الملل جامعه الزهرا (سلام الله علیها) برگزارشد.

جناب آقای دکتر نثار حسین برای ادامه بحث تفاهم نامه فی ما بین دو مرکز علمی در دفتر بین الملل حضور یافته و با مدیرکل محترم بین الملل دیدار و گفتگو نمودند. شایان ذکر است نشست اول در بهمن ماه ۱۴۰۱ با حضور سرکارخانم دکتر برقعی و هیأت همراه در سفر به پاکستان در کراچی برگزار شده بود.

اهم موارد پیش تفاهم نامه مذکور میتوان به آشنائی و استفاده از ظرفیت علمی اساتید، برگزاری دوره های آموزش کوتاه مدت، اقدام به نشریه علمی مشترک، ترجمه کتاب های علمی و گفتگو بین نخبگان اشاره نمود.