کارگاه «مهارت‌های طرح نامه نویسی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین جناب استاد هادی منش به صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شود.

طرح نامه نویسی

مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام کارگاه طرح نامه نویسی برگزار می کند.

در این کارگاه حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل هادی منش به تدریس این موضوع می‌پردازد.

این کارگاه مقدمه ای برای کسب مهارت‌های پژوهشی و پژوهشگری است که با هدف توان‌افزایی طلاب در موضوع‌یابی، خلأیابی پژوهشی، به‌گزینی موضوع، مقوله‌بندی موضوع و طرح نویسی اجمالی و تفصیلی در دو قالب آموزش و مشاوره در گروه برنامه‌ریزی شده است.

چهار جلسه آموزشی این دوره روزهای ۲۲ مهر ساعت ۹ تا ۱۰، روزهای ۲۹ مهر، ۶ و ۱۳ آبان ساعت ۱۰ تا ۱۲ به دو صورت مجازی و حضوری برگزار خواهد شد که دوره حضوری آن همزمان با دوره مجازی به صورت محدود همراه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی اجرا می‌شود.

هزینه شرکت در دوره مذکور ۵۰ هزار تومان است که طلاب متقاضی لازم است تا پایان وقت اداری روز سه شنبه ۲۰ مهر پس از واریز هزینه به شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۵۴۳۳۲۰۷۱۷ (فاطمه عطایی) نسبت به ارسال فیش واریزی، نام و کد تحصیلی به شماره تلفن ۰۹۰۱۵۴۰۵۴۳۷ اقدام کنند.

مکان برگزاری کلاس پس از ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد.

کارگاه مهارت های طرح نویسی