آشنایی اساتید راهبر بین‌الملل با شیوه‌های ارتباط با طلاب کشورهای عربی

آل‌بوغبیش

دهمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با موضوع آشنایی با کشورهای عربی برگزار شد.

دهمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با هدف آشنایی بیشتر اساتید راهبر با آداب و رسوم، فرهنگ و روحیات طلاب غیرایرانی، ارتقای تعاملات و تأثیرگذاری بیشتر برنامه‌های علمی و تربیتی با حضور استاد آل‌بوغبیش برگزار شد.

در این جلسه، جناب آقای آل‌بوغبیش ضمن بررسی مؤلفه‌های فرهنگی جهان عرب، به شیوه‌ها و راهکارهای ارتباط مؤثر با طلاب عرب‌زبان پرداخت. ایشان هم‌چنین به خصوصیات فرهنگی و اجتماعی مردم کشورهای گوناگون خصوصاً عراق و لبنان اشاره کرد.

دوره آموزش ضمن خدمت ویژه اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا (سلام‌الله‌علیها) با همکاری اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل برگزار می‌شود.