بازدید رؤسای ادارات دفتر بین‌الملل از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مهاجرین استان قم

نخستین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مهاجرین استان قم

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مقصود، جناب آقای مطهری و سرکار خانم رضوانی، رؤسای ادارات دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا (سلام الله علیها)، روز سه‌شنبه 25 مهر 1402 از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مهاجرین استان قم واقع در مجتمع امام خمینی (ره) بازدید کردند.

در این نمایشگاه که غالب غرفه‌های آن را صنعتگران و تولیدکنندگان و هنرمندان افغان تشکیل می‌دادند، غرفه دستاوردهای علمی پژوهشی طلاب غیرایرانی جامعه الزهرا (سلام الله علیها) و نیز غرفه مرکز سلامت و روان مهاجر که توسط فارغ‌التحصیلان غیرایرانی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی جامعه الزهرا (سلام الله علیها) ارائه خدمات داشت، تمایز ویژه‌ای با سایر غرفه‌ها داشت.

همزمان با این دیدار، نماینده سازمان ملل و جناب آقای زارعی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان قم نیز از این نمایشگاه بازدید کردند.