دیدار مدیرکل و رؤسای ادارات دفتر بین‌الملل با مدیر مرکز بين‌المللی آموزش زبان فارسی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار، مدیرکل دفتر بین‌الملل، به همراه سرکار خانم رضوانی و جناب آقای مطهری، رؤسای ادارات دفتر بین‌الملل، روز یکشنبه 30 مهر 1402 از مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی بازدید کرد. در این دیدار که به مناسب آغاز مدیریت سرکار خانم مقیسه در مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد، سرکار خانم غیوربابایی مدیر تحصیلات عمومی نیز حضور داشت.

در این جلسه، مدیرکل دفتر بین‌الملل با اشاره به ظرفیت‌های موجود در طلاب بین‌الملل و لزوم شناسایی این استعدادها و ظرفیت‌ها از بدو ورود به این مرکز، برای افزایش رشد و پویایی ایشان، بر ضرورت تعامل دفتر بین‌الملل و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی تاکید کرد. وی گفت: دفتر بین‌الملل آمادگی دارد با مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی در زمینه‌های مختلف برای تمشیت امور این مرکز همکاری کند.