پاسخ به سوالات متداول

سوالات متداول

پس از انتخاب واحد دانش پژوهان عزیز با سوالاتی مواجه هستند که پاسخ آنها به طور خلاصه بیان می شود.

1. از چه طریقی متوجه بشوم که کلاسم آنلاین است یا آفلاین؟

بعد از انتخاب واحد با مراجعه به سامانه دانش پژوهان روی گزینه "برنامه درسی" کلیک کنید.
در این قسمت فقط دروسی به شما نمایش داده می شوید که آنلاین می باشد و شما می توانید از روز و ساعت تشکیل کلاسها مطلع شوید.

برنامه

2. چگونه از تاریخ برگزاری کلاسها و وضعیت حضور و غیاب اطلاع پیدا نمایم؟

جهت اطلاع از تاریخ برگزاری جلسات و وضعیت حضور و غیاب خود طبق این کلیپ در سامانه دانش پژوهان روی آیکون حضور و غیاب و بعد روی هر درس کلیک کنید.

3. چگونه وارد سامانه آموزش مجازی شوم؟
جهت ورود به سامانه آموزش مجازی کافی است به سامانه دانش پژوهان به آدرس student.jz.ac.ir وارد شده و پس از آن روی گزینه سامانه آموزش مجازی کلیک کنید.

جهت مطالعه راهنما کلیک کنید.

4. بدون نصب نرم افزار چگونه وارد کلاس آنلاین بشوم؟
جهت ورود به کلاس آنلاین بهتر است اپلیکیشن های مربوطه را از لینک زیر دانلود و نصب نمایید لیکن برای ورود به کلاس بدون نصب برنامه می توانید طبق کلیپ عمل نمایید.

jz.ac.ir/post/5893

5. چگونه تکالیف کلاسی را به استاد ارسال نمایم؟

برای مشاهده فایل راهنما کلیک کنید.