برگزاری چهارمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل

قفقاز

چهارمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با حضور جناب آقای دکتر شهیدی برگزار شد.

چهارمین جلسه دانش‌افزایی اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل با هدف آشنایی بیشتر اساتید راهبر با آداب و رسوم، فرهنگ و روحیات طلاب غیرایرانی، ارتقای تعاملات و تأثیرگذاری بیشتر برنامه‌های علمی و تربیتی با حضور جناب آقای دکتر سیدشمس‌الدین شهیدی، مدیر کل بین‌الملل جامعه المصطفی (ص) برگزار شد.

در این جلسه، جناب آقای شهیدی که سابقه حضور و فعالیت علمی و فرهنگی در منطقه قفقاز را دارد، به معرفی ویژگی‌های عمومی کشورهای منطقه قفقاز پرداخت.

دوره آموزش ضمن خدمت ویژه اساتید راهبر تربیتی بخش بین‌الملل که از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل برگزار می‌شود، ادامه خواهد داشت.