دیدار سرپرست و مدیر اداره ارتباطات و همکاری‌های دفتر بین‌الملل با معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه المصطفی

همکاری و هم‌افزایی دفتر بین‌المل جامعه الزهرا با معاونت بین‌الملل جامعه المصطفی

بنکدار و قنبری

سرپرست دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا (س) از آمادگی این مؤسسه علمی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و برنامه‌های علمی آموزشی و فرهنگی در حوزه بین‌الملل خبر داد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بنکدار، سرپرست دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا علیهاالسلام در دیدار با معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه المصطفی صلی الله علیه و آله، ضمن اعلام آمادگی این مؤسسه علمی برای اجرای برنامه‌های مشترک در حوزه بین‌الملل، خواستار نزدیکی ارتباطات و همکاری‌های دو مجموعه در عرصه فعالیت‌های بین‌المللی شد.

در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر قنبری معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه المصطفی (ص) با اعلام آمادگی بیش از پیش برای همکاری با دفتر بین‌الملل جامعه الزهرا (س)، از آمادگی نمایندگی‌های جامعه المصطفی (ص) در کشورهای مختلف برای تعامل و همکاری با جامعه الزهرا (س) خبر داد.

دکتر قنبری هم‌چنین پیشنهاد داد نشست‌های مشترک تخصصی با موضوعات بانوان و خانواده با حضور اساتید خواهر در بعد بین‌المللی تشکیل شود.